Soubry for professionals
Ideaal bij tomaten sausen en vis
Ideaal bij tomaten sausen en vis
Ideaal bij tomaten sausen
Ideaal bij pasta salades of kip
Ideaal bij koude salades of met boter
Ideaal bij tomaten sausen en carbonara saus
Ideaal bij tomaten saus en carbonara saus
Ideaal bij tomaten sausen of vlees
Ideaal bij vlees en schaaldieren
Ideaal bij pasta salades of vis
Ideaal bij vlees of vis
Ideaal bij vlees of kaas sausen
Ideaal bij vis of groenten
Ideaal bij vis en schaaldieren
Ideaal bij vis of vlees
Ideaal bij koude salades en tomaten sausen
Ideaal bij vis of vegetarische gerechten
Ideaal bij vis
Ideaal met kaas en hesp
Ideaal bij lasagne bolognese, groetelasagne
Rechtstreeks in je tas of bord te strooien!

Volkoren of wok pasta: ontdek al onze pastasoorten

Soubry. Virtuoos vakmanschap, dat proef je.

Waarom is Soubry pasta zo lekker voedzaam? Waar haalt de pasta haar ambergele kleur en rijke smaak vandaan? En hoe verzekeren wij u ervan dat u keer op keer een hit scoort aan tafel?

Soubry: meesterlijke pastamaker sind 1921.

Het antwoord is eenvoudig: pasta van Soubry is met zoveel passie gemaakt, dat hij elke keer naar meer smaakt! Een harmonieuze mix van jarenlang vakmanschap, verfijnde techniek en het allerbeste van de natuur. Leer alles over pasta met deze infobrochure.

Passie voor perfectie: mmmmeesterlijk! Wij zijn al generaties lang gepassioneerde pastamakers. Zo ontwikkelden we de nodige vakkennis en kunde om de perfecte pasta te maken.

Oog voor kwaliteit: Soubry pasta bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en biedt u het allerbeste van de natuur. We hebben de volledige pastaproductieketen in eigen handen. Van de selectie an het graan tot het afgewerkte product. Onze kwaliteitcontroleurs en voedingsdeskundigen selecteren de meest kwalitatieve graanrassen voor uw pasta. Van op het veld tot in onze eigen molen. Verdere continue opvolging van het productieproces resulteert in een hoogkwalitatieve pasta dat u de zekerheid geeft steeds het allerbeste op de tafel te zetten.

Kennis van techniek: Onze pastaspecialisten blijven de maal-, kneed- en droogtechniek van de pasta jaar na jaar tot in de puntjes perfectionaliseren. Innovatie en optimalisatie staan hierbij centraal.

Bron van inspiratie: Samen met jouw inspiratie komt onze pasta pas echt tot zijn recht! Laat je verleiden door één van onze talrijke recepten.

In ons gamma vindt u deze pastasoorten:

Nog vragen over pasta? Neem dan een kijkje op onze Voeding & Gezondheid pagina of contacteer ons.

Etabl. J. Soubry NV/SA - Verbrandhofstraat 51, 8800 Roeselare - Tel. (+32) 051/22.23.20 - Fax. (+32) 051/22.90.72