Soubry for professionals

Soubry, deegwaren en zoveel meer!

Virtuoos vakmanschap, van vader op zoon.


Soubry is een onafhankelijke, familiale onderneming met vestigingen in België en Nederland, een wereldwijde export en een omzet van 120 miljoen euro. De flexibiliteit, snelheid en lange financiële tijdshorizon eigen aan een familiaal bedrijf, worden gecombineerd met de passie, kennis en ervaring van haar professionele medewerkers.


Passie voor pasta sinds 1921.


Soubry is het meest gekende pastamerk in Belgë en staat al bijna 100 jaar lang voor kwaliteit, zekerheid, sympathie en vertrouwen.


Sinds onze oprichting in 1921 groeiden we uit tot een belangrijke internationale speler op de markt van deegwaren, bloem, griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten.


Voor verschillende soorten pasta en bloem voor brood is Soubry marktleider in België. Daarnaast biedt Soubry een uitgebreid assortiment aan van meer dan 100 merkartikelen in diverse verpakkingsvormen.


Als specialist in pasta en bloem stelt Soubry zijn kennis ook graag ten dienste van bakkerijen, grootkeukens, distributeurs en de voedinsverwerkende industrie. Het complete gamma omvat zo meer dan 250 artikels gaande van griesmeel en bloem tot deegwaren, Chinese noedels, instant deegwaren, enz.


Een ambitieuze geschiedenis.


1921: De ondernemer Joseph Soubry vestigt een deegwarenfabriek in Roeselare. De productie beperkt zich tot vermicelli en macaroni.


1933: Soubry bouwt een eigen griesmolen. Voortaan wordt de tarwe onder eigen streng toezicht vermalen.


1937: Soubry investeert continu in de verbetering van productielijnen en pakt uit met een primeur voor de Benelux: een eerste continupers.


1947: Soubry installeert een eerste volledige continulijn voor deegwaren.


1956: Soubry bouwt een volledig eigen bloemmolen.


1958: Soubry verbreedt haar aanbod en start onder andere met de productie van beschuiten.


1970: Soubry ontwikkelt een revolutionaire productietechniek voor de productie van Chinese noedels.


1979: Soubry start de productie van industriële instant deegwaren.


1985: Soubry pakt uit met een wereldprimeur: een lange deegwarenlijn op hoge temperatuur.


1998: Soubry blijft de absolute voorloper op de markt met een volledig geautomatiseerde productielijn voor deegwaren.


2001: Soubry bouwt een nieuwe molen om de kwaliteit van haar grondstoffen te blijven garanderen.


2002: Soubry neemt Filadelfia over en verruimt daarmee haar gamma met artisanale deegwaren.


2005: Soubry koopt het merk Anco dat actief is in het bloem-, bloemmix-, keukenhulp, beschuiten- en deegwarensegment.


2011: Soubry bouwt een volledig nieuwe productiehal met 'state of the art' machinepark.


Soubry dankt zijn groei aan...



  • een grote affiniteit met de lokale markt

  • een enorme knowhow en kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven

  • een streng kwaliteitsbeleid: een volledige verticale integratie, een productie volgens de procedures van ISO9001 en BRC, en een continue investering in de modernste productietechnologieën

Dankzij ons virtuoos vakmanschap kunnen we snel en flexibel inspelen op de veranderende wensen van onze klanten. Want net zoals in de muziek, begint het échte werk pas na de kennis van de partituur!


 

Etabl. J. Soubry NV/SA - Verbrandhofstraat 51, 8800 Roeselare - Tel. (+32) 051/22.23.20 - Fax. (+32) 051/22.90.72