Extra fijne capellini met pesto | Soubry - Soubry

Extra fijne capellini met pesto

Capellini extra fijn

15 minuten

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 375 g Soubry Capellini extra fijn
  • 60 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 eetlepels pijnboompitten voor de pesto
  • 1 bussel basilicum
  • enkele blaadjes rucola
  • 75 ml olijfolie
  • 3 tenen knoflook
  • peper en zout

Bereiding

  1. Pel de tenen knoflook. Hou een paar blaadjes basilicum en een eetlepel pijnboompitten voor de versiering.
  2. Mix knoflook en de overige basilicum en pijnboompitten. Voeg langzaam de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  4. Doe de pasta in een kom en giet er de verse pesto over. Meng goed.
  5. Schep de pasta in borden. Strooi er pijnboompitten en Parmezaanse kaas over. Werk af met enkele blaadjes rucola en basilicum.

Wellicht is dit ook iets voor jou