Volkoren capellini met zalm en spinazie. | Soubry - Soubry

Volkoren capellini met zalm en spinazie.

Volkoren capellini

20 minuten

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 350 g Soubry Volkoren capellini
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 4 verse zalmfilets (± 150 g per persoon)
  • 500 g jonge spinazieblaadjes
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat
  • 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • peper en zout

Bereiding

  1. Leg de zalm in een ovenschaal. Kruid met zout en zwarte peper. Bak –afhankelijk van de dikte van de filet– gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
  2. Kook de volkoren capellini beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  3. Verhit de olijfolie in een ruime pan. Fruit er de ui en de knoflook in.
  4. Voeg de spinazie toe en roer ze om tot ze geslonken is. Kruid met nootmuskaat en peper.
  5. Meng de spinazie onder de capellini en schep alles op een plat bord. Werk af met de geroosterde pijnboompitten. Leg de zalmfilet naast de pasta.

Wellicht is dit ook iets voor jou