Wokspirelli met paprika, varkensmignonettes en fetakaas | Soubry - Soubry

Wokspirelli met paprika, varkensmignonettes en fetakaas

Wok Spirelli

20 minuten

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 g Soubry Wok Spirelli
  • ½ rode, ½ groene en ½ gele paprika
  • 200 g varkensmignonette
  • 1 eetlepel boter
  • 100 g fetakaas
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 250 ml bouillon
  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij de paprika in dunne reepjes.
  2. Snij de varkensmignonette in reepjes. Kruid de reepjes met peper en zout en bak ze mooi bruin in boter.
  3. Snij de feta in blokjes.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin zien.
  5. Stoof de paprikareepjes in de olijfolie. Voeg er de spirelli en de bouillon aan toe en laat garen. Werk af met de reepjes varkensmignonette en de feta.
  6. Serveer meteen in een warme bowl.

Wellicht is dit ook iets voor jou