Soubry gaat voor goud

Soubry, de enige pastafabrikant in België, viert dit voorjaar de 100e verjaardag. Een trots moment én dat mag gevierd worden. Om het feestelijke jaar af te trappen, verstopt Soubry 100 gouden tickets in haar gekende pasta doosjes. De gelukkigen vallen in de prijzen met 100 pakken pasta en een bijzonder lidmaatschap. Daarmee kunnen ze vrienden en familie (zodra het kan) bijzonder lekker verwennen. Dat staat namelijk hoog op het verlanglijstje van de Belg. Net als de lekkere pasta van Soubry overigens J.

De gouden tickets

Van 5 april tot 30 september worden 100 gouden tickets door een onschuldige hand verstopt in Soubry pasta verpakkingen. Die worden netjes verdeeld over het land. Bij elke supermarkt in België (die onze producten verkoopt, en dat zijn er heel veel) kan je mogelijk een gouden ticket scoren. Wie vindt, die wint – en dat doe je door je te registreren op https://www.soubrygoldenticket.be/. Je laat er 3 gegevens na: je naam, het winnende nummer dat op het ticket staat én je enthousiasme. Wie een selfie instuurt, krijgt een gouden plek in ons archief. Zo gaan de winnaars mee onze geschiedenis in.

100 pakken pasta per winnaar –  allen lid van de Soubry familie – en een elektrische fiets

Van welk cadeau word jij blij? ‘Van een gezellig moment met de mensen die ik graag zie’ hoorden we in koor. Daar werden wij dan weer blij van, want Soubry ‘brengt mensen samen’. Daarom krijgen onze winnaars ook 100 pakken pasta naar keuze. Daar kunnen ze (zodra het weer mag) familie, vrienden, buren en collega’s mee verwennen op een pastafeest van formaat.

Onze winnaars krijgen bovendien allemaal een bijzonder lidmaatschap cadeau! Als lid van de ‘Soubry’ family genieten ze een jaar lang van nieuwigheden, een kijk achter de schermen, bijzondere events (corona-proof) en exclusieve informatie. Een winnaar gaat ook met een gestroomlijnde elektrische fiets aan de haal.

DE GOUDEN TICKETS WORDEN VERDEELD OVER :

  • het blauwe Soubry ‘Al Dente’ gamma.
  • Soubry Volkoren, Spelt, en Haverpasta. Voor wie van bijzondere en gezonde granen houdt.
  • Soubry Intense fettuccine, giglio en spaghetti quadrati : unieke vormen, vervaardigd volgens een authentiek productieproces met bronzen matrijs. Het ruwe oppervlak van deze pasta hecht zich optimaal aan saus en kruiden.
  • Soubry Eazy Pasta spirelli en wokmie. Zonder koken! Rechtstreeks in de pan.
  • Soubry Bio Pasta, spirelli, spaghetti of capellini op basis van biologisch geteelde tarwe.

Vind jouw golden ticket