Soubry smaakt naar pasta op kamp!

Wij zijn trots! Trots op ons team en trots op alle jonge spaarders die meededen aan onze Soubry op Kamp spaaractie. Want, het moet gezegd, de eerste editie was een groot succes! 736 verenigingen registreerden zich als spaarder en verzamelden heel wat barcodes. Wat ze daarmee konden winnen? Gratis pasta op kamp. Voor al die inzet en motivatie werden deze zomer heel wat hongerige mondjes beloond. 

KSA Roobaert uit Roeselare was de absolute winnaar. Deze vereniging verzamelde maar liefst

906 Soubry barcodes. KSA Hocana volgde met 850 barcodes en Chiro Jochi stuurde er 733 op. Deze drie kampioenen werden getrakteerd op een super deluxe pastabar en genoten zo van een dagje culinaire verwennerij van onze chefs. 

De overige deelnemers werden verrast met een grote stapel blauwe pastadoosjes en kregen het Soubry Mikado XL spel cadeau. We zijn ervan overtuigd, dit pastaproof zomerkamp was voor al deze jonge spaarders ongetwijfeld het hoogtepunt van hun vakantie. 

Heb je onze actie dit jaar gemist? Geen nood, volgend jaar trakteren we gewoon opnieuw. Houd onze Facebookpagina in het oog en wie weet geniet jouw vereniging volgend jaar wel van gratis pasta op kamp!