Chinese eiermie met Oosterse groenten, kip en koriander

  • cooking icon 15 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 250 g

  • 50 g

    gember

  • 100 g

    babymaïs

  • 100 g

    peultjes

  • 100 g

    sojascheuten

  • 2

    kipfilets

  • 1 t.l.

    sesamolie

  • 1 e.l.

    sesamzaadjes

  • 2 e.l.

    arachideolie

  • enkele takjes koriander

  • peper en zout

Chinese eiermie

Soubry Chinese Eiermie

Soubry Chinese eiermie is lang en smal. Makkelijk klaar te maken en heerlijk bij allerhande Aziatische gerechten. Doot toevoeging van ei geeft deze eiermie een gelere kleur en is deze iets beter bestand tegen overkoken en/ of kleven. Serveer eens als dagschotel een portie Soubry Chinese eiermie... klaar in 'no time' en overheerlijk! Soubry Chinese eiermie is beschikbaar in 6kg formaat.
Chinese mie

Soubry Chinese Mie

Soubry Chinese mie is lang en smal. Makkelijk klaar te maken en heerlijk bij allerhande Aziatische gerechten. Probeer eens een portie Soubry Chinese mie met wat rundsvlees en wat gewokte groentjes... klaar in 'no time' en overheerlijk! Beschikbaar in 6kg formaat.

Bereiding

  1. Rooster de sesamzaadjes goudgeel in een droge pan.
  2. Snij de gember in kleine blokjes.
  3. Snij de groenten in gelijke stukjes.
  4. Snij de kipfilets in fijne reepjes en bak ze in de pan. Kruid met peper en zout.
  5. Bak de gember met de kip en voeg er de groenten aan toe: eerst de harde, later de zachtere.
  6. Gaar de eiermie beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  7. Voeg de eiermie bij de gare groenten.
  8. Breng op smaak met de versnipperde koriander, de sesamzaadjes en de sesamolie.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie