Tagliatelli met kabeljauw, witte kool en spekjes

  • cooking icon 20 minuten

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 4

    kabeljauwhaasjes (± 150 g pp)

  • 100 g

    reepjes spek

  • 1

    witte kool

  • 8 dl

    melk

  • 100 g

    geraspte gruyère-kaas

  • 2

    sneden brood

  • 30 g

    bloem

  • 4 t.l.

    mosterd

  • 70 g

    boter

  • 2 e.l.

    olijfolie

  • peterselie

  • zout en peper

9645EU_5410028096445_ANCO-PROF_STANDARD_NOEDELS_C1N1

Anco Professional Standard Noedels

Anco Professional Standard Noedels zijn lange, smalle pasta slierten die zorgen voor een volle, maar verfijnde smaak in de mond. Probeer deze noedels uit en waan je even –door een heerlijk gerechtje op je bord- in het wonderbaarlijke Azië. Noedels gaan perfect samen bij kip, groentjes en allerhande vegetarische gerechten. Anco Professional Standard Noedels is een kwaliteitsvolle pasta van 100% durum tarwe voor wie het kookproces volledig kan opvolgen.
ANCO-KOOKBESTENDIG-taglietelli-verde-render01

Anco Professional Kookbestendig Tagliatelli Verdi nestjes

Anco Professional tagliatelli nestje is lang en plat. Deze groene tagliatelli is heel lekker en combineert perfect bij alle soorten vis. Kookbestendige pasta is versterkt met kippenei eiwit waardoor ze extra kookbestendig zijn en een hoog rendement halen met behoud van beet. Dit geldt wanneer de kookpot wat te lang op het vuur blijft staan, of wanneer je de pasta opnieuw opwarmt (ontkoppeld koken), of wanneer je de pasta met saus mengt en in het buffet plaatst. Anco Professional kookbestendige pasta kleeft niet.

Bereiding

  1. Snij de witte kool in sliertjes. Kook gaar in gezouten water, giet af en laat uitlekken.
  2. Smelt de boter en voeg er de bloem aan toe. Roer met een garde de bloem onder de boter en zorg dat de boter niet bruin kleurt. Voeg langzaam melk toe tot je een mooie gladde saus hebt. Voeg kaas toe en breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng de witte kool met de saus.
  4. Bak de spekreepjes krokant. Gebruik geen vetstof.
  5. Verkruimel het brood en meng er fijngesneden peterselie en olijfolie onder.
  6. Leg de kabeljauw op een ingevette ovenschotel (of gebruik bakpapier). Strijk de bovenkant van de vis in met mosterd en schik hierop het broodmengsel. Stop de vis in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende ca. 15 minuten.
  7. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  8. Schep pasta op het bord. Schep er saus over en strooi wat spekjes op de saus. Leg er een stuk vis op. En versier met peterselie.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie