Volkoren capellini met zalm en spinazie.
- 20 minuten
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
350 g
-
1 e.l.
olijfolie
-
1
ui
-
1
teen knoflook
-
4
verse zalmfilets (± 150 g per persoon)
-
500 g
jonge spinazieblaadjes
-
1 snuifje
gemalen nootmuskaat
-
4 e.l.
geroosterde pijnboompitten
-
peper en zout
Anco Professional Kookbestendig Capellini
Bereiding
- Leg de zalm in een ovenschaal. Kruid met zout en zwarte peper. Bak –afhankelijk van de dikte van de filet– gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
- Kook de volkoren capellini beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
- Verhit de olijfolie in een ruime pan. Fruit er de ui en de knoflook in.
- Voeg de spinazie toe en roer ze om tot ze geslonken is. Kruid met nootmuskaat en peper.
- Meng de spinazie onder de capellini en schep alles op een plat bord. Werk af met de geroosterde pijnboompitten. Leg de zalmfilet naast de pasta.