Spirellikom met een saus op basis van spinazie, champignons en spekjes

Spirelli

15 minuten

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500g Soubry Spirelli
  • 300g diepgevroren spinazie met room
  • 40g Grana Padano
  • 1 teentje knoflook
  • 250g champignons
  • 100g spek
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout en peper
  • Optioneel : verse tijm

Bereiding

  1. Verwarm de spinazie in een pan met een beetje knoflook. Breng op smaak en voeg de kaas toe. Zet opzij en hou warm.
  2. Pak de spek, knoflook en champignons in een pan. Voeg een beetje verse tijm toe (als je dit wenst) en breng op smaak.
  3. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  4. Giet de pasta af en meng met spinaziesaus.
  5. Serveer in een kom en garneer met champignons en spek.
  6. Versier met een beetje Grana Padano-kaas en verse tijm.

Recipe of our ambassadors

Alicia’s kitchen antics - http://aliciaskitchenantics.blogspot.com/

Wellicht is dit ook iets voor jou