Fris aperitiefhapje met parelcouscous en watermeloen

Parelcouscous

20 minuten

3T03vf5xP_w

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150g Soubry Parelcouscous
  • ⅛ watermeloen
  • 75 g feta
  • 4 eetlepels maïsolie
  • 1 eetlepel frambozenazijn
  • 1 eetlepel honing
  • ¼ rode ui
  • enkele blaadjes munt
  • peper

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous, giet af en koel onder koud stromend water.
  2. Snij de watermeloen in kleine blokjes of maak er bolletjes van met een meloen- of bolletjeslepel.
  3. Snipper de ui.
  4. Meng voor de vinaigrette de maïsolie, de frambozenazijn en de honing. Kruid af met de peper.
  5. Schep enkele lepels couscous in een glaasje en voeg daar de meloen bij.
  6. Kruimel daar de feta over.
  7. Werk af met de gesnipperde ui, een scheutje vinaigrette en enkele blaadjes munt.

Wellicht is dit ook iets voor jou