Kruidige parelcouscous met yoghurt- muntdressing

Parelcouscous Spelt

15 minuten

91Y3nthGACQ

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g Soubry Parelcouscous Spelt
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
  • ½ teentje look
  • sap van ½ citroen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • enkele takjes peterselie
  • enkele takjes dille
  • enkele takjes munt
  • 10 sprietjes bieslook
  • ½ koffielepel komijnpoeder
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • versgemalen peper en zout

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous, giet af en koel onder koud stromend water.
  2. Hak de peterselie, dille en de bieslook fijn. Meng de gehakte kruiden samen met het paprikapoeder, het komijnpoeder, peper en zout met de parelcouscous.
  3. Voor de dressing:
  4. Pers de look, hak de munt fijn
  5. Neem 4 eetlepels Griekse yoghurt, kruid met peper en zout.
  6. Meng met de het citroensap, de olijfolie, de look en de gehakte munt.
  7. Serveer de parelcouscous met de dressing, de frisse sla en een lekker stukje vlees.

Wellicht is dit ook iets voor jou