Parelcouscous met gerookte forel

Parelcouscous

15 minuten

qbR9i10UtHA

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g Soubry Parelcouscous
  • 200 g gerookt forelhaasje
  • 100 g diepvrieserwten
  • ½ komkommer
  • 4 eetlepels room
  • 1 eetlepel mierikswortelcrème
  • enkele takjes munt
  • peper

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous en giet af.
  2. Kook de erwten een paar minuten in gezouten water.
  3. Mix de gekookte erwten in een blender, samen met de mierikswortelcrème, de room en de munt. Kruid af met peper.
  4. Was de komkommer en snij in kleine stukjes.
  5. Snij de gerookte forelhaasjes in stukjes.
  6. Verdeel de erwtenmousse over vier bordjes en schep er de parelcouscous bij.
  7. Voeg de forel toe en werk af met de komkommerblokjes en wat peper.

Wellicht is dit ook iets voor jou