pastasalade tomaat mozarella

Pastasalade met tomaat en mozzarella

Spelt Penne Rigate

40 minuten

Q1yGTuHRl5U

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 250 g Soubry Spelt Penne Rigate
  • 30 kerstomaten
  • 1 bol mozzarella
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 3 eetlepels groene pesto
  • 1 bussel rucola
  • 1 bussel basilicum
  • Extra-virgine olijfolie
  • Peper

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en spoel grondig met koud water.
  2. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe, meng goed en laat afkoelen.
  3. Halveer de kerstomaten, hak de basilicum fijn.
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
  5. Snij de mozzarella in kleine blokjes.
  6. Voeg pesto en alle andere ingrediënten bij de pasta.
  7. Meng alles en serveer koud.

Wellicht is dit ook iets voor jou