Spelt spaghetti mediteraneo

Spelt Spaghetti fijn

20 minuten

RX13sG-GN1o

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Soubry Spelt Spaghetti fijn
  • 400 g kerstomaatjes
  • olijfolie
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes look
  • ½ blikje geconcentreerde tomatenpuree
  • 20 g parmezaan
  • 4 sneetjes Gandaham
  • ½ aubergine
  • rozemarijn
  • oregano
  • enkele blaadjes basilicum

Bereiding

  1. Snipper de ui en de look fijn.
  2. Snij de aubergine in blokjes.
  3. Verdeel de kerstomaatjes in twee.
  4. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de look gedurende een tweetal minuten.
  5. Voeg de gehalveerde kerstomaten toe en laat op een matig vuur doorbakken gedurende 8 minuten. Voeg de peper, rozemarijn, oregano en basilicum toe.
  6. Breng een grote pot water aan de kook en kook de Spelt spaghetti
  7. Bak ondertussen de aubergineblokjes in een hete pan met olijfolie. Voeg de geconcentreerde tomatenpuree toe en meng alles. Kruid af met zout.
  8. Meng de gebakken aubergine met de saus en de pasta, roer alles om.
  9. Verdeel de pasta over vier borden, verdeel er de Gandaham en de parmezaan over.
  10. Werk af met een blaadje basilicum.

Wellicht is dit ook iets voor jou