Vegetarische wokmie met pinda‘s

Wokmie

20 minuten

NJkjoeWcqsI

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g Soubry Wokmie
  • 700 ml kippenbouillon
  • 4 lente-uitjes
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 30 g pinda’s
  • 2 eetlepels arachideolie
  • ½ koffielepel rode currypasta

Bereiding

  1. Rooster de pinda’s in een hete pan tot ze kleuren. Laat ze afkoelen en hak ze iets fijner.
  2. Snij de paprika in reepjes.
  3. Verhit de arachideolie in een wokpan, voeg de currypasta toe en bak met de paprikareepjes.
  4. Voeg de wokmie samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
  5. Werk af met de gesneden lente-ui en de pinda’s.

Wellicht is dit ook iets voor jou