Volkoren capellini met tomaat, geitenkaas en groene selder

Volkoren capellini met tomaat, geitenkaas en groene selder

Volkoren capellini

20 minuten

LBlP_2cDlVg

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in voldoende water, giet af en laat uitlekken.
  2. Snij de tomaten in fijne plakjes en schik ze op een bord zoals een carpaccio. Kruid met peper en zout.
  3. Snij de groene selder in kleine blokjes. Maak een dressing met de olijfolie en de balsamicoazijn. Voeg er de blokjes selder aan toe. Giet de dressing over de tomaten en laat 5 minuten marineren.
  4. Was de veldsla.
  5. Verbrokkel de geitenkaas.
  6. Schik de veldsla op de tomaten. Schik de geitenkaas op de veldsla.
  7. Schik er de pasta bovenop.

Wellicht is dit ook iets voor jou