Wokmie met kip en cashewnoten

Wokmie

20 minuten

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g Soubry Wokmie
  • 700 ml kippenbouillon
  • 1 kipfilet
  • 2 wortelen
  • 200 g sugarsnaps (suikererwt)
  • 20 g cashewnoten
  • 2 eetlepels arachideolie
  • peper en zout

Bereiding

  1. Snij de kipfilet in reepjes.
  2. Halveer de sugarsnaps en snij de wortels in fijne reepjes.
  3. Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof tot ze goudgeel kleuren.
  4. Verhit de arachideolie in een wokpan en bak de kipfilet knapperig aan. Kruid met peper en zout.
  5. Voeg de sugarsnaps en de wortelreepjes toe. Bak alles gedurende een drietal minuten.
  6. Voeg de wokmie samen met de kippenbouillon toe en roer constant tot al de kippenbouillon is opgenomen.
  7. Werk af met de cashewnoten.

Wellicht is dit ook iets voor jou