Onze ambassadeurs

Het Belgische familiebedrijf Soubry zegt het zelf: ‘Soubry smaakt naar samen’. En die samen, dat is iedereen, ook die landgenoten die het moeilijk hebben om de eindjes aan mekaar te knopen. Voor het tweede jaar op rij doneert Soubry daarom 70.000 porties of 7 ton pasta aan Restos Du Coeur.  

Om de oproep naar solidariteit te versterken, heeft Soubry aan Belgische bloggers gevraagd om een lekker budgetvriendelijk pastarecept van 1€ per persoon te bedenken. Enkele van deze recepten werden gebundeld in een handig boekje dat wordt uitgedeeld aan de bezoekers van Restos Du Coeur en aan consumenten op het winkelpunt. We hebben ze hier voor jou verzameld.

Spaghetti peperonata met makreelballetjes

Avocado van de duivel

Pasta met tonijn en pittige tomatenroomsaus

Meersmaak

Spaghetti met spinazie en erwten

Glam At Haert

Pasta pesto

Ester Depret

Spelt penne met spek en erwten

Mamavanvijf

Torselligratin met courgettes

Belge une fois

Spirellikom met een saus op basis van spinazie, champignons en spekjes

Alicia’s kitchen antics

Spaghetti Pissaladière

Cook‘n’roll

Spaghetti met spinazie en spiegelei

tomate-cerise

Soubry speltpasta met gekonfijte tomaten

Alice à Bruxlles