Recepten
Pasta
Bloem
Tips
Producten
Pasta
Bloem
Keukenhulp
Al Dente
Nieuws
Story to tell
Bijzonder van Hier
Resto du coeur
Onze ambassadeurs
Over ons
Over Soubry
Geschiedenis
Contact
Jobs
Professional
Food service
B2B
Milling
NL
FR
4 manieren om deeg te maken
1. manueel op een werkblad
strooi bloem op een werkblad
verbrokkel de gist in het midden
strooi zout aan de rand
voeg vloeistof toe
meng de bloem zachtjes met de vloeistof
eens voldoende gemengd, verder kneden tot het deeg niet meer kleeft
2. manueel in een mengkom
strooi bloem in een mengkom
meng de vloeistof zachtjes met de bloem
eens voldoende gemengd, het deeg uit de kom halen
kneed het deeg verder op het werkblad tot het niet meer kleeft
3. machinaal in de keukenrobot
voeg boter toe (indien van toepassing)
laat op een zachte stand kneden met de kneedhaak
4. machinaal broodbakmachine
strooi bloem in de bakvorm
voeg eieren toe (indien van toepassing)
kies het kneedprogramma op je machine
Tip: wanneer is je deeg goed gekneed?
hiervoor kan je de vliestest doen
neem een stukje deeg
trek het langzaam open tussen je vingers
als je het deeg kan rekken zonder dat het scheurt en er zich een doorzichtig vlies vormt, is de vliestest geslaagd en is je deeg klaar!
← TERUG NAAR TIPS
Wellicht is dit ook iets voor jou
No knead bread (in dutch oven)
Vermicelli
Hoe maak je een pastagerecht in één pan?
Soubry schuift aan tafel bij Restos du Coeur