Bake it 'till you
make #win it!

arrow down rough edge

Win een Soubry bloem pakket en een Kenwood Chef XL!

Ik doe mee!

Hoe neem je deel aan deze wedstrijd? 👨‍🍳

Maak een foto van jouw favoriete broodje van eigen deeg, gemaakt met één van onze Soubry bloem voor brood mixen. Deel jouw creatie & maak kans op een Soubry bloem pakket én een Kenwood Chef XL.

Voor wie is deze wedstrijd? 👩‍🍳

Deze wedstrijd is voor iedereen die dol is op brood bakken. Voor alle rasechte Soubry fans die zich helemaal thuis voelen in de keuken en graag een uitdaging aangaan. Heb jij de afgelopen weken veel geëxperimenteerd in het bakken? Dan is dit je kans om uit te pakken met je bakkwaliteiten!

Waag hier je kans!

Vul je gegevens in, upload een leuke foto van jouw (favoriete) broodje van eigen deeg en win een leuke prijs! Uit alle inzendingen selecteren wij één willekeurige winnaar. Niet gewonnen? Misschien beland je wel in onze Hall of Fame, persoonlijk gekozen door Hans Martens (winnaar Bake Off Vlaanderen 2017).

Wanneer loopt de wedstrijd af?

Deelnemen aan deze Soubry challenge kan nog tot en met 1 november 2020. Kijk zeker je mailbox na op 5 november, want dan brengen we de winnaar op de hoogte. Lees het volledige wedstrijdreglement hier.

Wat als ik niet gewonnen heb?

Niet gewonnen? Niet getreurd. Wie weet kom je wel in de Hall Of Fame (top 10) van Hans Martens, houd daarom onze Facebook-pagina goed in het oog! 😉