Anco Professional - Uw expert in pasta

Pasta, bloem en keukenhulp producten van professionele kwaliteit voor restaurants, brasseries, kantines en grootkeukens.

Soubry is de absolute marktleider in België in droge deegwaren en bloem voor brood.

Sinds de oprichting in 1921 is deze Belgische onderneming uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler op de markt van deegwaren, bloem, griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten.

De inzet van 400 werknemers en een professionele aanpak staan aan de basis van een wereldwijde export en een omzet van 125 miljoen euro.

Anco Professional, de expert in pasta, voor de expert in de keuken.

De Anco Professional pastabloem en keukenhulpproducten zijn al jarenlang een trouwe partner in de horeca- en cateringwereld. De producten worden geproduceerd met oog voor de doelgroep en toepassing: een kookbestendige pasta voor de professionele gebruiker, met een focus op de kwaliteit van het product.

We produceren al onze producten in eigen huis. En als Belgisch bedrijf, hebben we dus een uitstekende voeling met de Belgische trends en de consumenten, uw klant.

Werkt u het liefst met professionele producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding?

Staat pasta regelmatig op het menu in uw restauranttavernepastabar, foodtruckgrootkeuken of institutionele keuken? Of bent u op zoek naar bloem voor allerhande toepassingen, van brood tot patisserie?

Dan is ons gamma van pasta’sbloem en keukenhulpproducten zeker iets voor u!

Anco Professional beschikt over een uitgebreid aanbod kwaliteitsdeegwaren van 100% durumtarwe voor horeca en de professionele keuken.

Ons assortiment bestaat uit 4 gamma’s:

Elk van deze gamma’s is gemaakt voor uw dagelijkse gebruik van pasta.

Ontdek welk gamma bij uw keuken past en ervaar de uitstekende kwaliteit van onze professionele pasta.

9621EU_5410028096209_ANCO-PROF_STANDARD_MACARONI_C1N1

Standaard

Beschikt u over een keuken waar u het kookproces van pasta volledig onder controle hebt? Bent u steeds op zoek naar kwaliteitsproducten en dat voor een scherpe prijs?

Dan is ons Anco Professional Standard gamma echt iets voor u!

Ontdek ons Standard gamma
ANCO-KOOKBESTENDIG-folie-780x460-TRIVELLI-render03

Kookbestendig

Ervaart u soms de typische pastaproblemen zoals kleven, overgaring, een doffe kleur en een onzeker eindresultaat? Anco Professional kookbestendige pasta biedt een antwoord op elk pastaprobleem!

Ontdek ons Kookbestendig gamma
EG099595-ANCO-CONVENIENCE-torti-render01

Convenience

Anco Professional Convenience: één pasta, 5 bereidingswijzen. Kwaliteit en gebruiksgemak in 1! Een koude pastasalade bereiden zonder koken? Een pastaschotel in de steamer of alles direct in één pan bereiden?

Ontdek ons Convenience gamma
ANCO-SPECIALTY-penne-spelt-render01

Specialty

Steeds meer consumenten zijn op zoek naar volkorenpasta of pasta op basis van oergranen.

Ontdek ons Specialty gamma

Op zoek naar inspirerende recepten?