Header-home

Soubry smaakt naar samen

Mensen samenbrengen is voor Soubry deel van ons DNA.
Eten heeft in elke cultuur een verbindende kracht, en die willen
we met onze pasta en ons handelen nog versterken.

Foto-Torselli-768x543

NIEUW: Pasta met peulvruchten!

Proteïnes of eiwitten zijn een belangrijke voedingstof en bouwstof voor je spieren en je lichaam.

Soubry pasta met peulvruchten is rijk aan plantaardige eiwitten, en wat uniek is, is dat ze bovendien de lekkere smaak van je vertrouwde al dente pasta behoudt!

Ontdek ons gamma
FARFALLE-RECEPT_00018

Recept idee van de maand!

Niks beter dan een heerlijk pastagerecht met vis tijdens de heerlijk warme zomerdagen. Voor deze maand brengen we het zuiden op jouw bord met deze calamares ringen. Werk dit gerecht af met verse munt voor een lekker verfrissende touch.

Soubry Al Dente Penne wordt gemaakt met tarwe van top kwaliteit, volgens een geoptimaliseerd productieproces. Hierdoor krijgt deze pasta zijn heerlijke Al Dente beet en wordt jouw pastamaaltijd steeds een succes.

Ontdek dit pasta recept
packshot_kruidenbrood_v00200

Schiacciata, heerlijk als tapas bij een fris glas wijn!

Schiacciata of Italiaans breekbrood met grof zeezout en rozemarijn. Gecombineerd met wat extra vierge olijfolie is dit een ideaal tapas gerechtje bij een fris glas wijn op een warme zomer avond.

Hiermee ga je zeker scoren bij vrienden of familie.

Ontdek dit bloem recept

Pasta, Planet, People.

Sustainability is no longer about doing less harm.

It's about doing more good.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor allerlei leuke tips, acties en lekkere recepten.