Header-home

Soubry smaakt naar samen

Mensen samenbrengen is voor Soubry deel van ons DNA.
Eten heeft in elke cultuur een verbindende kracht, en die willen
we met onze pasta en ons handelen nog versterken.

Foto-Torselli-768x543

NIEUW: Pasta met peulvruchten!

Proteïnes of eiwitten zijn een belangrijke voedingstof en bouwstof voor je spieren en je lichaam.

Soubry pasta met peulvruchten is rijk aan plantaardige eiwitten, en wat uniek is, is dat ze bovendien de lekkere smaak van je vertrouwde al dente pasta behoudt!

Ontdek ons gamma
TAGLIATELLI-RECEPT_00014

Recept idee van de maand!

Traag gegaard en vol van smaak. Deze klassieker en voorloper van de alom gekende spaghetti bolognaise kan in deze koude wintermaanden vele hartjes warm maken.

Soubry Al Dente Tagliatelli wordt gemaakt met tarwe van top kwaliteit, volgens een geoptimaliseerd productieproces. Hierdoor krijgt deze pasta zijn heerlijke Al Dente beet en wordt jouw pastamaaltijd steeds een succes.

Ontdek dit pasta recept
Kerststol

Wij zorgen alvast voor een witte kerst(stol)!

De kerststol is een typisch Nederlands en Duits brood, maar het wint steeds meer aan populariteit in ons land.

Gemaakt op basis van een luxe deeg, met toevoeging van noten, marsepein en gekonfijt fruit. Wil je echt all the way gaan, dan kan je zelf nog andere ingrediënten toevoegen zoals chocoladeparels, sinaasappel, kaneel, ...

Bestrooi alles rijkelijk met poedersuiker en je bent alvast verzekerd van een heerlijk witte kerst dit jaar!

Prettige feestdagen.

Ontdek dit bloem recept

Pasta, Planet, People.

Sustainability is no longer about doing less harm.

It's about doing more good.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor allerlei leuke tips, acties en lekkere recepten.