
Soubry smaakt naar samen
Mensen samenbrengen is voor Soubry deel van ons DNA.
Eten heeft in elke cultuur een verbindende kracht, en die willen
we met onze pasta en ons handelen nog versterken.

Zin om samen smaak te maken?
Soubry is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf en dat is tot op vandaag nog altijd op de werkvloer te zien. We brengen graag talentvolle mensen samen in een open bedrijfscultuur waarin we met iedereen in verbinding staan. En daar zijn we trots op! 💪

Recept idee van de maand!
Oktober is niet alleen Halloween maand, maar ook pompoenmaand. Met dit recept brengen we een ode aan de misschien wel meest gebruikte pompoensoort in de keuken: Spaghetti carbonara met butternut.
Soubry Al Dente pasta wordt gemaakt met tarwe van een unieke kwaliteit met hoog eiwitgehalte. Al dente staat dan ook voor zo veel meer dan beetgaarheid alleen. Een hoog eiwitgehalte en een perfecte elasticiteit geven deze pasta zijn unieke kenmerken.

Breng de herfst op je bord met deze Maritozzi.
Heerlijke zachte en zoete broodjes die je doen denken aan een opengebarsten kastanje. Gevuld met vers slagroom en afgewerkt met frambozen, past deze lekkernij bij de koffie, ontbijt, brunch of als zoet tussendoortje.
Samen met @ElleEten.be ontwikkelden we het allerlekkerste recept voor Maritozzi om zelf mee aan de slag te gaan thuis.
Pasta, Planet, People.
Sustainability is no longer about doing less harm.
It's about doing more good.
Discover our Instagram posts
Discover our Facebook posts
Discover our Facebook posts

Volg ons op TikTok
Ontdek leuke en inspirerende video's op ons Tik Tok Acount.

Broodje van eigen deeg
Ben je een fervente broodbakker? Dan is deze community iets voor jou! Welkom in Broodje van Eigen Deeg - Tips & Tricks over brood bakken.