Header-home

Soubry smaakt naar samen

Mensen samenbrengen is voor Soubry deel van ons DNA.
Eten heeft in elke cultuur een verbindende kracht, en die willen
we met onze pasta en ons handelen nog versterken.

Foto-Torselli-768x543

NIEUW: Pasta met peulvruchten!

Proteïnes of eiwitten zijn een belangrijke voedingstof en bouwstof voor je spieren en je lichaam.

Soubry pasta met peulvruchten is rijk aan plantaardige eiwitten, en wat uniek is, is dat ze bovendien de lekkere smaak van je vertrouwde al dente pasta behoudt!

Ontdek ons gamma
PENNE-RECEPT_00018

Recept idee van de maand!

Penne met gerookte zalm en doperwtjes kan zowel warm als koud gegeten worden en is een ideaal gerecht voor de warme zomermaanden. Maak dit recept een dag voordien, bewaar het in een saladjar in de frigo en neem het mee als lunch naar het werk.

Soubry Al Dente Penne wordt gemaakt met tarwe van top kwaliteit, volgens een geoptimaliseerd productieproces. Hierdoor krijgt deze pasta zijn heerlijke Al Dente beet en wordt jouw pastamaaltijd steeds een succes.

Ontdek dit pasta recept
packshot_kruidenbrood2

Zelfgemaakte focaccia tijdens de BBQ!

Een heerlijk kruidige focaccia als scheurbrood of tapas tijdens de BBQ.

Maak een eigen variant door andere kruiden te gebruiken. Laat je creativiteit de vrije loop!

Ontdek dit bloem recept

Pasta, Planet, People.

Sustainability is no longer about doing less harm.

It's about doing more good.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor allerlei leuke tips, acties en lekkere recepten.