
Soubry smaakt naar samen
Mensen samenbrengen is voor Soubry deel van ons DNA.
Eten heeft in elke cultuur een verbindende kracht, en die willen
we met onze pasta en ons handelen nog versterken.

Soubry blijft trouwe partner van Restos du Coeur.
Steevast en al voor het 7de jaar op rij geeft Soubry in het kader van wereldarmoede dag (17 oktober) meer dan 100.000 pastaporties aan Restos du Coeur. Zij zorgen voor betaalbare maaltijden in een sociale setting voor mensen die er nood aan hebben.

Recept idee van de maand!
De winter komt dichterbij, dus tijd voor een heerlijk stoofpotje. De Belgische klassieker 'Stoofvlees met frietjes' werd onder handen genomen en omgetoverd tot pastagerecht. Een verrassende combinatie die perfect samen past.
Soubry Al Dente pasta wordt gemaakt met tarwe van een unieke kwaliteit met hoog eiwitgehalte. Al dente staat dan ook voor zo veel meer dan beetgaarheid alleen. Een hoog eiwitgehalte en een perfecte elasticiteit geven deze pasta zijn unieke kenmerken.

Maak van die Halloweenpompoen een heerlijk broodje.
Gooi die Halloweenpompoen niet in de vuilbak, maar verwerk hem tot een uniek pompoenbroodje. Afwerkt met pompoenpitten, is het bovendien ook nog eens lekker gezond.
Pasta, Planet, People.
Sustainability is no longer about doing less harm.
It's about doing more good.
Discover our Instagram posts
Discover our Facebook posts
Discover our Facebook posts

Volg ons op TikTok
Ontdek leuke en inspirerende video's op ons Tik Tok Acount.

Broodje van eigen deeg
Ben je een fervente broodbakker? Dan is deze community iets voor jou! Welkom in Broodje van Eigen Deeg - Tips & Tricks over brood bakken.