Passie voor pasta sinds 1921

Soubry, deegwaren en zoveel meer!

Soubry is het meest gekende pastamerk in Belgë en staat al meer dan 100 jaar lang voor kwaliteit, zekerheid, sympathie en vertrouwen.

Sinds de oprichting in 1921 groeiden we uit tot een belangrijke internationale speler, die nog steeds in familiale handen is, en zich richt op de markt van deegwaren, bloem, griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten.

Voor verschillende soorten pasta en bloem voor brood is Soubry marktleider in België. Daarnaast biedt Soubry een uitgebreid assortiment aan van meer dan 100 artikelen in diverse verpakkingsvormen. Ook in productontwikkeling is Soubry steeds vooruitstrevend, en lanceerde het naast de klassieke tarwe pasta ook pasta’s op basis van oergranen zoals spelt en haver.

Als specialist in pasta en bloem stelt Soubry zijn kennis ook graag ten dienste van bakkerijen, grootkeukens, distributeurs en de voedingsverwerkende industrie. Het complete gamma omvat meer dan 250 artikels gaande van griesmeel en bloem tot deegwaren, Chinese noedels, instant deegwaren, enz.

Old_Soubry_Pack

Een ambitieuze geschiedenis