5 oktober 2020

Soubry Intense: nieuwe vormen die er even bijzonder uitzien als ze smaken.

Met Soubry Intense introduceert Soubry drie nieuwe, overheerlijke pastavormen: Spaghetti Quadrati, Giglio en Fettucine.

De Belg houdt van pasta. Wat lekker is, mag af en toe bijzonder zijn. Daarom lanceert Soubry het nieuwe ‘Intense’ gamma. Soubry Intense staat voor fantastische pastavormen die als geen ander de smaak van saus en kruiden absorberen. Laat dat je ogen en je smaakpapillen kriebelen? Dan is het nieuwe gamma van Soubry met 3 overheerlijke nieuwe pastavormen wat voor jou: spaghetti quadrati, giglio en fettucine.

Pasta van Soubry? Altijd 100% durum van de beste kwaliteit. 

Soubry Intense pasta wordt -net als alle andere pastaproducten van Soubry- gemaakt van de beste durum tarwe. Die durum tarwe zorgt voor een heerlijke ‘Al Dente’ smaak. Want daar houdt de Belg van als hij/zij pasta eet: van een perfecte weerstand en elasticiteit in de mond.

Een bijzonder productieproces is het geheim van Soubry Intense. 

Wat Soubry Intense bijzonder maakt, zijn de bijzondere vormen die het resultaat zijn van een authentiek productieproces met bronzen matrijzen. Door gebruik van bronzen matrijzen krijgt de pasta een ruw en poreus oppervlak. Dat is belangrijk, want daardoor kunnen saus en kruiden zich goed hechten aan de pasta. Het resultaat op je bord? Prachtige pasta met een diepe, intense smaak van saus en kruiden.

Soubry Intense: 3 nieuwe vormen – Spaghetti Quadrati, Giglio en Fettucine

Er zitten drie heerlijke pastavormen in dit gamma. Heerlijk om te zien. Heerlijk in de mond. Lees: de perfecte pasta voor de smaakzoeker die houdt van een mooi bord.

  • Spaghetti Quadrati: Soubry Intense Spaghetti Quadrati is vierkant gesneden. Hij smaakt daarmee niet alleen overheerlijk, hij ziet er ook nog eens heerlijk anders uit. Deze Spaghetti Quadrati heeft wat om het lijf en smaakt uniek in de mond.

  • Giglio: Soubry Intense Giglio is één van de mooiste pastavormen. Elk stukje is zorgvuldig gevormd en mondt uit in een kroontje. Door de draaiende vorm kunnen de saus en de kruiden zich goed tussen de pasta nestelen. Een aanrader bij tomaten- of roomsauzen.

  • Fettuccine: Soubry Intense Fettuccine Nidi zijn eenvoudig te portioneren nestjes van 30 gram. De luchtige nestjes zijn makkelijk te koken en geven extra volume op het bord. Fettuccine past perfect bij visgerechten.

ONTDEK HIER HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT.