Groentebouillon soep

  • cooking icon 25 minuten
VERMICELLI-RECEPT_00012

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 100 g

  • 1

    ui (versnipperd)

  • 1

    preistaaf

  • 1

    witte selder

  • 2

    wortelen

  • 100 g

    boontjes

  • 50 g

    erwten

  • 1

    tomaat

  • 2 l

    water

  • 4

    blokjes kippenbouillon

  • boter

  • peper en zout

9633EU_5410028096322_ANCO-PROF_STANDARD_VERMICELLI_C1N1

Anco Professional Standard Vermicelli

Anco Professional Standard Vermicelli biedt een heerlijke meerwaarde aan om het even welke soep. Kook deze pasta mee in de soep en geniet van de heerlijke volle smaak die de soep hierdoor krijgt aangemeten. Anco Professional Standard Vermicelli is een kwaliteitsvolle pasta van 100% durum tarwe voor wie het kookproces volledig kan opvolgen.

ANCO-KOOKBESTENDIG-folie-780x460-VERMICELLI-render03

Anco Professional Kookbestendig Vermicelli

Anco Professional Kookbestendig Vermicelli biedt een heerlijke meerwaarde aan om het even welke soep. Kook deze pasta mee in de soep en geniet van de heerlijke volle smaak die de soep hierdoor krijgt aangemeten. Een belangrijke troef bij kookbestendige vermicelli is dat ondanks dat de vermicelli een tijdje in de soep ligt, deze zijn beetgaar mondgevoel niet verliest. Kookbestendige pasta is versterkt met kippenei eiwit waardoor ze extra kookbestendig zijn en een hoog rendement halen met behoud van beet.

Bereiding

  1. Snij de preistaaf in smalle halve ringen, de selder en wortelen in kleine blokjes en de boontjes in stukjes van 1/2 cm.
  2. Emondeer (ontvel) de tomaat, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  3. Verhit in een kookpot de boter en stoof de ui, prei, selder en wortelen glazig.
  4. Voeg het water en de blokjes kippenbouillon toe en breng aan de kook.
  5. Doe de boontjes en erwten in de bouillon en laat 8 minuten koken onder deksel.
  6. Voeg de pasta en tomatenblokjes toe en laat nog 4 minuten doorkoken.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie