Capellini alla puttanesca
-
20 minuten

Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
400 g
tomatenstukjes uit blik
-
100 g
ontpitte zwarte olijven
-
100 ml
rode wijn
-
80 g
geraspte pecorino
-
2 e.l.
kappertjes
-
2
teentjes knoflook
-
3
takjes peterselie

Volkoren capellini
Soubry volkoren capellini is de volkoren variant van de traditioneel lange Soubry pasta. Volkoren capellini, bron aan voedingvezels, goed voor de spijsvertering en heel gezond. Probeer eens een bord Soubry volkoren capellini met een tongrolletje of een tomatensaus, heerlijk!
Bereiding
- Pers de knoflook.
- Doe de ansjovis samen met hun olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe.
- Roerbak een paar minuten en blus met de rode wijn.
- Voeg dan de tomaten uit blik, de olijven, de kappertjes en de gehakte peterselie toe.
- Kruid met peper en zout.
- Kook de capellini en bewaar een kopje kookvocht.
- Meng dan de pasta en het kookvocht onder de saus.
- Serveer met de geraspte pecorino.