Capellini alla puttanesca

  • cooking icon 20 minuten
Soubry_Volk_L_Capellini_500g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 400 g

    tomatenstukjes uit blik  

  • 100 g

    ontpitte zwarte olijven

  • 100 ml

    rode wijn  

  • 80 g

    geraspte pecorino  

  • 2 e.l.

    kappertjes

  • 2

    teentjes knoflook

  • 3

    takjes peterselie

5410028050249_Volk_L_Capellini_500g

Volkoren capellini

Soubry volkoren capellini is de volkoren variant van de traditioneel lange Soubry pasta. Volkoren capellini, bron aan voedingvezels, goed voor de spijsvertering en heel gezond. Probeer eens een bord Soubry volkoren capellini met een tongrolletje of een tomatensaus, heerlijk!

Bereiding

  1. Pers de knoflook.
  2. Doe de ansjovis samen met hun olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe.
  3. Roerbak een paar minuten en blus met de rode wijn.
  4. Voeg dan de tomaten uit blik, de olijven, de kappertjes en de gehakte peterselie toe.
  5. Kruid met peper en zout. 
  6. Kook de capellini en bewaar een kopje kookvocht.
  7. Meng dan de pasta en het kookvocht onder de saus.
  8. Serveer met de geraspte pecorino.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie