Capellini met butternut, champignons en salami
-
25 minuten

Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
800 g
butternutblokjes
-
250 g
champignons
-
400 g
salamiblokjes
-
1
rode paprika
-
2
uien
-
60 g
geraspte pecorino
-
185 g
kruidenkaas
![5410028131085_Capellini_ExtraFijn_500g[1]](https://www.soubry.be/storage/files/315fae51-b248-443c-a15e-f1b7e35011a5/product_card_5410028131085-capellini-extrafijn-500g1.webp)
Capellini extra fijn
Bereiding
- Bak de salami krokant, verwijder uit de pan en laat uitlekken.
- Bak dan in de salami-pan de stukjes ui, butternut, champignon en paprika gaar in olijfolie.
- Zet het vuur na 10 minuten laag, voeg de kruidenkaas toe en roer door.
- Kook intussen de capellini al dente en houd wat kookvocht bij.
- Meng de pasta en de pecorino door het pompoenmengsel en schep er de salami en het restje kookvocht door, voor een romige saus.
- Kruid af en serveer.