Capellini met butternut, champignons en salami

  • cooking icon 25 minuten
Soubry_AlDente_L_Capellini_Extra_Fijn_500g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 800 g

    butternutblokjes

  • 250 g

    champignons

  • 400 g

    salamiblokjes

  • 1

    rode paprika

  • 2

    uien

  • 60 g

    geraspte pecorino

  • 185 g

    kruidenkaas

5410028131085_Capellini_ExtraFijn_500g[1]

Capellini extra fijn

Soubry capellini extra fijn is een evolutie op de gewone Soubry capellini. Soubry capellini extra fijn is nog fijner en combineert heerlijk met bolognese saus en/ of enkele stukjes vis (zoals anjovis filets).

Bereiding

  1. Bak de salami krokant, verwijder uit de pan en laat uitlekken.
  2. Bak dan in de salami-pan de stukjes ui, butternut, champignon en paprika gaar in olijfolie.
  3. Zet het vuur na 10 minuten laag, voeg de kruidenkaas toe en roer door.
  4. Kook intussen de capellini al dente en houd wat kookvocht bij. 
  5. Meng de pasta en de pecorino door het pompoenmengsel en schep er de salami en het restje kookvocht door, voor een romige saus.
  6. Kruid af en serveer. 

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie