Capellini met verse kastanjechampignons en spinazie in roomsaus

  • cooking icon 25 minuten
Soubry_AlDente_L_Capellini_500g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 5 dl

    volle melk

  • 500 g

    kastanjechampignons

  • 185 g

    roomkaas

  • 200 g

    spinazie

  • 80 g

    geraspte pecorino

  • 2

    teentjes knoflook

Soubry_AlDente_L_Capellini_500g_FORK_02

Capellini

Soubry capellini is één van de klassieke lange deegwaren. Soubry capellini is lang en fijn en past perfect bij tomaten sauzen en alle soorten vis. Probeer eens een bord Soubry capellini met een stukje kabeljauw, heerlijk!

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente en maak ondertussen de saus: stoof de look in olijfolie en voeg de champignons toe.
  2. Verlaag het vuur en voeg melk en roomkaas toe.
  3. Verwarm al roerend tot de kaas is opgenomen door de melk. 
  4. Voeg ook de pecorino toe.
  5. Kruid bij met peper en zout en voeg dan de verse spinazie toe.
  6. Laat pruttelen tot de spinazie gaar is, doe de gekookte capellini erbij en meng tot een geheel.
  7. Serveer meteen. 

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie