Frisse pennesalade met broccoli en avocado

  • cooking icon 25 minuten
Soubry_Volk_K_Penne_500g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 300 g

    kerstomaten

  • 300 g

    boontjes

  • 120 g

    zongedroogde tomaten 

  • 1

    broccoli

  • 2

    avocado’s

  • 100 ml

    Caesar-dressing

  • 3 e.l.

    geroosterde pijnboompitten 

  • 3

    takjes basilicum 

5410028050669_Volk_K_Penne_500g

Volkoren penne

De volkoren variant van de traditionele penne is een bron van vezels en combineert een lekkere smaak met een heel gezonde maaltijd. Met Soubry volkoren penne zorg je voor een lekkere pasta salade boordevol dagverse groentjes.

Bereiding

  1. Snijd de sperzieboontjes in 2.
  2. Verdeel de broccoli in roosjes, halveer de kerstomaten en snijd de avocado’s en zongedroogde tomaten in stukjes.
  3. Kook de broccoli en bonen 7 minuten.
  4. Haal ze uit het kookwater en kook er dan de pasta in gaar. 
  5. Doe de broccoli, bonen, avocado, tomaten, basilicum en pasta in een grote kom.
  6. Besprenkel met de Caesar-dressing en schep om.
  7. Kruid met peper en zout.
  8. Werk af met pijnboompitten en blaadjes basilicum.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie