Groentebouillon soep

  • cooking icon 25 minuten
Soubry_AlDente_K_Vermicelli_375g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 100 g

  • 1

    ui (versnipperd)

  • 1

    preistaaf

  • 1

    witte selder

  • 2

    wortelen

  • 100 g

    boontjes

  • 50 g

    erwten

  • 1

    tomaat

  • 2 l

    water

  • 4

    blokjes kippenbouillon

  • boter

  • peper en zout

5410028170329_Vermicelli_375g[1]

Vermicelli

Deze traditionele pasta stokjes bieden een heerlijke meerwaarde aan om het even welke soep. Kook deze pasta mee in de soep en geniet van de heerlijke volle smaak die de soep hierdoor krijgt aangemeten.

Bereiding

  1. Snij de preistaaf in smalle halve ringen, de selder en wortelen in kleine blokjes en de boontjes in stukjes van 1/2 cm.
  2. Emondeer (ontvel) de tomaat, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  3. Verhit in een kookpot de boter en stoof de ui, prei, selder en wortelen glazig.
  4. Voeg het water en de blokjes kippenbouillon toe en breng aan de kook.
  5. Doe de boontjes en erwten in de bouillon en laat 8 minuten koken onder deksel.
  6. Voeg de pasta en tomatenblokjes toe en laat nog 4 minuten doorkoken.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie