Lasagne met gegrilde courgette, tomaten, oude kaas en ricotta

  • cooking icon 60 minuten
Soubry_AlDente_Lasagne_250g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 3 personen

  • 8

  • 400 g

    tomatenpulp

  • 250 g

    ricotta

  • 250 g

    gehakt

  • 1

    courgette

  • 80 g

    geraspte oude kaas 

  • 1

    ui

  • 1

    teentje knoflook 

  • 3

    takjes peterselie 

2025_02_13_Soubry_3D_Mockup_Lasagne_250g_CRT (1)

Lasagne

Soubry lasagne is uniek op de Belgische markt. De lasagnebladen zijn niet alleen voorgekookt en dus gaar in 20 minuten, ze zijn ook gegolfd. Hierdoor is er een betere en gelijkmatige verdeling van de saus mogelijk en gaart de lasagne snel en egaal.

Bereiding

  1. Fruit de ui en knoflook en doe het gehakt erbij.
  2. Voeg de tomatenpulp toe. 
  3. Gril dunne plakken courgette kort in de grillpan. 
  4. Meng de gehakte peterselie met de ricotta en de helft van de oude kaas.
  5. Kruid af. 
  6. Met dit mengsel smeer je de bovenkant van de lasagnevellen in.
  7. Bouw de lasagne op: een laagje saus, dan lasagnevellen en dan courgette.
  8. Herhaal en eindig met courgette.
  9. Verdeel de rest van de oude kaas.
  10. Bak in 30 minuten gaar op 180°C. 

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie