Mediterraanse salade met parelcouscous
-
25 minuten

Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
500 g
kerstomaten
-
400 g
kikkererwten
-
300 g
gemarineerde fetablokjes in olie
-
260 g
ontpitte Kalamata-olijven
-
230 g
snackkomkommers
-
2
groene paprika’s
-
2
rode uien
-
4
takjes basilicum

Parelcouscous Spelt
De Soubry Parelcouscous Spelt is gemaakt van 100% Speltgraan. Door de selectie van hoogkwalitatieve grondstoffen biedt Soubry jou al het goede van spelt in deze heerlijke pasta. Net zoals de klassieke parelcouscous moet je deze koken zoals pasta waardoor ze lekker Al Dente blijft. Je kan hem gebruiken in een hoofdgerecht, maar hij past even goed in een amuse, voorgerecht, side dish, koud slaatje en zelfs soep en dessert. Smakelijk!
Bereiding
- Snijd de snackkomkommers, groene paprika en rode ajuin in kleine stukjes.
- Hak het basilicum fijn en halveer de kerstomaten en olijven.
- Laat de kikkererwten uitlekken.
- Voeg alles samen in een grote kom.
- Kook de pasta.
- Giet af en voeg toe aan de groenten in de kom.
- Meng goed en kruid met peper en zout.
- Voeg dan ook de feta toe.
- Overgiet de salade met 4 eetlepels feta-olie uit de bokaal, voor extra smaak.
- Serveer.