Pastasalade met rundvlees & groene asperges
-
30 minuten

Ingrediënten
Recept voor 3 personen
-
375 g
-
500 g
groene asperges
-
450 g
rundvlees
-
300 g
prinsessenboontjes
-
100 g
verse pesto
-
60 g
geraspte pecorino
![5410028170442_Tagliatelli_375g[1]](https://www.soubry.be/storage/files/b16ee7d1-c99e-4b18-815f-b28347138f3e/product_card_5410028170442-tagliatelli-375g1.webp)
Tagliatelli
Soubry tagliatelli is een lintvormige traditionele pasta vorm. Hij is alvast voorgesneden waardoor hij nog gemakkelijker te eten is. Probeer eens Soubry tagliatelli in combinatie met een lekker stukje kabeljauw.
Bereiding
- Maak de groenten schoon en snijd ze in stukken van 3 à 4 cm.
- Kook de pasta al dente.
- Voeg 7 minuten voor het einde van de kooktijd de groenten toe en laat koken tot de groenten beetgaar zijn.
- Giet af, maar bewaar een kopje kookvocht.
- Snijd ondertussen het vlees in reepjes en bak in een pan met boter.
- Kruid met peper en zout.
- Meng het kookvocht, de pesto, de pasta en de groenten onder de reepjes.
- Serveer met geraspte pecorinokaas.