Pastasalade met rundvlees & groene asperges

  • cooking icon 30 minuten
Soubry_AlDente_K_Tagliatelli_375g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 3 personen

  • 375 g

  • 500 g

    groene asperges

  • 450 g

    rundvlees

  • 300 g

    prinsessenboontjes

  • 100 g

    verse pesto  

  • 60 g

    geraspte pecorino 

5410028170442_Tagliatelli_375g[1]

Tagliatelli

Soubry tagliatelli is een lintvormige traditionele pasta vorm. Hij is alvast voorgesneden waardoor hij nog gemakkelijker te eten is. Probeer eens Soubry tagliatelli in combinatie met een lekker stukje kabeljauw.

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon en snijd ze in stukken van 3 à 4 cm.
  2. Kook de pasta al dente.
  3. Voeg 7 minuten voor het einde van de kooktijd de groenten toe en laat koken tot de groenten beetgaar zijn.
  4. Giet af, maar bewaar een kopje kookvocht.
  5. Snijd ondertussen het vlees in reepjes en bak in een pan met boter.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Meng het kookvocht, de pesto, de pasta en de groenten onder de reepjes.
  8. Serveer met geraspte pecorinokaas.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie