Penne met gerookte zalm en doperwtjes
- 15 minuten
Recept in samenwerking met
MeersmaakIngrediënten
Recept voor 3 personen
-
375 g
-
gedroogde dille
-
200 ml
room
-
olijfolie
-
peper en zout
-
100 g
doperwtjes (diepvries)
-
100 g
gerookte zalm (in reepjes)
-
1
bouillonblokje (vis)
-
1
kleine ui (versnipperd)
Penne rigate
Bereiding
- Breng een pot met licht gezouten water aan de kook en kook de doperwtjes 3 minuten.
- Giet de doperwtjes af en verfris onder koud stromend water.
- Bak de versnipperde ui glazig in olijfolie.
- Voeg de room, zalm en doperwtjes toe.
- Verkruimel de visbouillon erover.
- Kruid met dille en peper van de molen.
- Laat heel even opkoken.
- Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
- Giet de pasta af, doe terug in dezelfde kookpot en roer er de saus onderdoor.