Penne met gerookte zalm en doperwtjes

  • cooking icon 15 minuten
Soubry_AlDente_K_Penne_375g_DISH_02

Recept in samenwerking met

Meersmaak

Ingrediënten

Recept voor 3 personen

  • 375 g

  • gedroogde dille

  • 200 ml

    room

  • olijfolie

  • peper en zout

  • 100 g

    doperwtjes (diepvries)

  • 100 g

    gerookte zalm (in reepjes)

  • 1

    bouillonblokje (vis)

  • 1

    kleine ui (versnipperd)

5410028170664_Penne_375g[1]

Penne rigate

De geribbelde textuur en holle vorm van Soubry penne neemt perfect saus op. Hij is iets groter dan zijn voorganger, waardoor hij nog beter tot zijn recht komt in alle gerechten. Probeer eens een Soubry penne schotel met tomaten saus en wat spekjes of een Soubry penne carbonara, heerlijk!

Bereiding

  1. Breng een pot met licht gezouten water aan de kook en kook de doperwtjes 3 minuten.
  2. Giet de doperwtjes af en verfris onder koud stromend water.
  3. Bak de versnipperde ui glazig in olijfolie.
  4. Voeg de room, zalm en doperwtjes toe.
  5. Verkruimel de visbouillon erover.
  6. Kruid met dille en peper van de molen.
  7. Laat heel even opkoken.
  8. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  9. Giet de pasta af, doe terug in dezelfde kookpot en roer er de saus onderdoor.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie