Penne met paprika en zachte geitenkaas

  • cooking icon 30 minuten
Soubry_Spelt_K_Penne_375g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 3 personen

  • 375 g

  • 3

    paprika’s

  • 200 g

    zachte geitenkaas

  • 120 g

    geroosterde noten 

  • 100 ml

    rodewijnazijn

  • 1

    rode chilipeper 

  • 1

    rode ui

  • 1

    teentje knoflook 

  • 1 e.l.

    suiker

  • 3

    takjes tijm 

5410028170664_Penne_375g[1]

Penne rigate

De geribbelde textuur en holle vorm van Soubry penne neemt perfect saus op. Hij is iets groter dan zijn voorganger, waardoor hij nog beter tot zijn recht komt in alle gerechten. Probeer eens een Soubry penne schotel met tomaten saus en wat spekjes of een Soubry penne carbonara, heerlijk!

Bereiding

  1. Kook de pasta.
  2. Snijd de paprika’s en chilipeper in repen en de rode ui in halve ringen.
  3. Hak de geroosterde noten grof.
  4. Pers de knoflook. 
  5. Roerbak de paprika, chilipeper, rode ui, knoflook en tijm in olijfolie in een grote pan.
  6. Blus met de rodewijnazijn.
  7. Voeg de suiker toe en laat smelten.
  8. Meng de pasta onder de groenten.
  9. Laat afkoelen en serveer met toefjes zachte geitenkaas en extra tijm. 

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie