Provençaalse ovenschotel met giglio en worst
-
30 minuten
Ingrediënten
Recept voor 3 personen
-
375 g
-
-
8 dl
tomatensaus ‘arrabiata’
-
250 g
(gele) kerstomaten
-
4
gekruide worsten
-
250 g
mozzarella
-
2 e.l.
Provençaalse kruiden
-
3
takjes basilicum
Giglio
Soubry Rustica Giglio is één van de mooiste pastavormen. Elk stukje is zorgvuldig gevormd en mondt uit in een kroontje. Door de draaiende vorm kunnen de saus en de kruiden zich goed tussen de pasta nestelen. Een aanrader bij tomaten- of room sauzen.
Het Soubry Rustica gamma wordt vervaardigd uit de beste durum tarwe en volgens een authentiek productieproces met bronzen matrijs.
Het ruwe en poreuze oppervlak, eigen aan Soubry Rustica Pasta, hecht zich optimaal aan uw saus en kruiden. Dankzij deze pasta wordt uw gerecht ten volle gesmaakt.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kook de pasta gaar.
- Snijd de worsten in stukjes en bak ze kort aan in olijfolie.
- Scheur de mozzarella in stukken en halveer de kerstomaten.
- Hak het basilicum fijn.
- Doe de pasta in een ovenschotel en meng er de stukjes worst, kerstomaten, tomatensaus, basilicum, Provençaalse kruiden en de helft van de mozzarella onder.
- Werk af met de resterende mozzarella en zet 20 minuten in de oven.
- Serveer onmiddellijk.