Romige fettuccine met kip, champignons en rode pesto
-
25 minuten

Ingrediënten
Recept voor 3 personen
-
375 g
-
3
kipfilets
-
500 g
champignons
-
4 dl
room
-
100 g
rode pesto
-
10
sneetjes ontbijtspek
-
2
teentjes knoflook
-
verse oregano

Fettuccine
Soubry Intense Fettuccine Nidi vind je in de vorm van eenvoudig te portioneren nestjes van 30 gram. De luchtige nestjes zijn gemakkelijk te koken en geven extra volume op het bord. Fettuccine sluit aan bij de populaire vorm van Tagliatelli maar is op zich toch anders en uniek. Past perfect bij visgerechten.
Het Soubry Intense gamma wordt vervaardigd uit de beste durum tarwe en volgens een authentiek productieproces met bronzen matrijs.
Het ruwe en poreuze oppervlak, eigen aan Soubry Intense Pasta, hecht zich optimaal aan uw saus en kruiden. Dankzij deze pasta wordt uw gerecht ten volle gesmaakt.
Bereiding
- Pers de knoflook.
- Snijd de kip in kleinere stukken en kruid met peper en zout.
- Snijd de champignons in schijfjes en het spek in reepjes.
- Kook de pasta.
- Bak het spek krokant, haal uit de pan en laat uitlekken.
- Gebruik dezelfde pan om de kip te bakken.
- Voeg ook de knoflook, champignons en oregano toe.
- Bak tot alles gaar is.
- Overgiet met de room en de rode pesto en voeg de spekblokjes opnieuw toe.
- Warm op en kruid af.