Spaghetti met een romige geroosterde paprikasaus

  • cooking icon 25 minuten
Soubry_Rustica_L_Spaghetti_500g_DISH_02B

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 2

    sjalotten

  • 290 g

    geroosterde rode paprika’s

  • 400 g

    tomatenblokjes in bokaal

  • 200 ml

    room

  • 150 ml

    bolletjes mozzarella

  • 2

    takjes basilicum

  • 200 g

    chorizo

Rustica_L_Spaghetti_500g (2)

Spaghetti rustica

Soubry spaghetti rustica is ruw van oppervlak, waardoor saus perfect wordt opgenomen.

Past perfect bij:

  • gerechten met tomatensaus

  • vlees

Bereiding

  1. Kook de pasta.
  2. Versnipper de sjalotten, snijd de chorizo in plakjes, hak het basilicum fijn en snijd de geroosterde paprika’s in repen.
  3. Bak de chorizoschijfjes op een matig vuur tot ze olie verliezen.
  4. Haal ze uit de pan en roerbak de sjalotten 2 min.
  5. Voeg de andere groenten toe.
  6. Dik de saus 15 min. in op een matig vuur.
  7. Vermeng met de room, kruid met peper en zout en voeg de pasta toe.
  8. Serveer met chorizo, mozzarella en basilicum.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie