Spaghetti met een romige geroosterde paprikasaus
-
25 minuten

Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
2
sjalotten
-
290 g
geroosterde rode paprika’s
-
400 g
tomatenblokjes in bokaal
-
200 ml
room
-
150 ml
bolletjes mozzarella
-
2
takjes basilicum
-
200 g
chorizo

Spaghetti rustica
Soubry spaghetti rustica is ruw van oppervlak, waardoor saus perfect wordt opgenomen.
Past perfect bij:
gerechten met tomatensaus
vlees
Bereiding
- Kook de pasta.
- Versnipper de sjalotten, snijd de chorizo in plakjes, hak het basilicum fijn en snijd de geroosterde paprika’s in repen.
- Bak de chorizoschijfjes op een matig vuur tot ze olie verliezen.
- Haal ze uit de pan en roerbak de sjalotten 2 min.
- Voeg de andere groenten toe.
- Dik de saus 15 min. in op een matig vuur.
- Vermeng met de room, kruid met peper en zout en voeg de pasta toe.
- Serveer met chorizo, mozzarella en basilicum.