Spaghetti met knapperig spek en fijne erwtjes
-
25 minuten

Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
375 g
-
300 g
gerookte spekblokjes
-
1
ajuin
-
150 g
erwten
-
60 g
geraspte pecorino
-
1/2
blokje groenenbouillon
![5410028131122_Spaghetti_500g[1]](https://www.soubry.be/storage/files/a1674821-dbfb-4e1b-9ecd-6ce3212b0e24/product_card_5410028131122-spaghetti-500g1.webp)
Spaghetti
Bereiding
- Kook de pasta al dente en bewaar wat kookvocht.
- Bak het spek tot het knapperig is en laat het uitlekken.
- Bak dan de fijngesneden ui.
- Voeg de erwten en ¼ kopje kookvocht toe en verkruimel er de groentebouillon over.
- Roer tot de erwten goed warm zijn.
- Voeg de uitgelekte pasta toe, roer om en haal van het vuur.
- Bestrooi met pecorino en spek.
- Roer om en kruid af met peper en zout.