Spaghetti met witte vis en tomaten-looksaus
-
20 minuten

Ingrediënten
Recept voor 4 personen
-
500 g
-
400 g
witte vis
-
4
teentjes knoflook
-
500 g
kerstomaten
-
30 g
verse basilicum
-
100 g
geraspte pecorino
-
1
citroen
-
75 ml
olijfolie
-
280 g
gegrilde artisjok in olie

6 granen spaghetti
Bereiding
- Kneus de knoflook en laat een kwartier sudderen op een zacht vuur, samen met de olijfolie en kerstomaatjes.
- Kook de pasta al dente en giet af.
- Snipper het basilicum.
- Voeg de spaghetti, het basilicum en de helft van de pecorino toe aan de looksaus.
- Schep om, voeg de stukjes gegrilde artisjok toe en breng op smaak met peper, zout, citroensap en -zeste.
- Bak de witte vis en serveer met de pasta en de rest van de pecorino.