Spaghetti met witte vis en tomaten-looksaus

  • cooking icon 20 minuten
Soubry_6granen_L_Spaghetti_500g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 400 g

    witte vis

  • 4

    teentjes knoflook

  • 500 g

    kerstomaten

  • 30 g

    verse basilicum

  • 100 g

    geraspte pecorino

  • 1

    citroen

  • 75 ml

    olijfolie

  • 280 g

    gegrilde artisjok in olie

5410028055107_6granen_L_Spaghetti_500g

6 granen spaghetti

Soubry 6-granen spaghetti is de 6-granen versie van de traditionele spaghetti. Een harmonieuse mengeling van harde tarwe, maïs, spelt, rogge, rijst en haver Een pasta met een uniek karakter en een verfijnde smaakt Laat zich heerlijk combineren bij vegetarische gerechten of vis. Smakelijk!

Bereiding

  1. Kneus de knoflook en laat een kwartier sudderen op een zacht vuur, samen met de olijfolie en kerstomaatjes.
  2. Kook de pasta al dente en giet af.
  3. Snipper het basilicum.
  4. Voeg de spaghetti, het basilicum en de helft van de pecorino toe aan de looksaus.
  5. Schep om, voeg de stukjes gegrilde artisjok toe en breng op smaak met peper, zout, citroensap en -zeste. 
  6. Bak de witte vis en serveer met de pasta en de rest van de pecorino.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie