Spirelli met pittige zuiderse scampi’s

  • cooking icon 25 minuten
Soubry_Volk_K_Spirelli_500g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 500 g

  • 40

    scampi’s

  • 1 1/2 e.l.

    currypoeder

  • 1 t.l.

    chilipoeder

  • 1

    courgette

  • 500 g

    kerstomaten

  • verse peterselie

5410028050461_Volk_K_Spirelli_500g

Volkoren spirelli

De volkoren variant van de traditionele spirelli is een bron van vezels, en combineert een lekkere smaak met een heel gezonde maaltijd. Volkoren spirelli leent zich bij uitstek voor koude pasta salades en groentjes, dit laat toe talrijke heerlijke combinaties te maken op een gezonde manier.

Bereiding

  1. Marineer de scampi’s met 2 eetlepels olijfolie, peper, zout en het curry- en chilipoeder.
  2. Snijd de courgette in halve maantjes en halveer de kerstomaatjes.
  3. Hak de peterselie fijn en bak de scampi's tot ze goudbruin zijn.
  4. Haal ze uit de pan en roerbak de kerstomaten, courgette een paar minuten.
  5. Kook de pasta gaar en voeg pasta en scampi’s weer toe aan de groenten.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Werk af met peterselie en wat olijfolie.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie