Tagliatelle met gehakt in een romige tomatensaus
-
20 minuten

Ingrediënten
Recept voor 3 personen
-
375 g
-
450 g
kippengehakt
-
4 dl
tomatensaus ‘arrabiata’
-
250 g
mozzarella
-
250 ml
room
-
1
groene paprika
-
1
ui
-
3
takjes verse basilicum
![5410028150857_Tagliatelli_Nidi_375g[1]](https://www.soubry.be/storage/files/009080f3-e869-4064-a688-bf9b931e7fff/product_card_5410028150857-tagliatelli-nidi-375g1.webp)
Spelt Tagliatelli Nidi
Bereiding
- Kook de pasta.
- Versnipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
- Hak het basilicum fijn.
- Roerbak de ui en paprika in olijfolie.
- Voeg het gehakt toe en bak het rul.
- Overgiet het geheel met de tomatensaus en room.
- Voeg dan de pasta toe en meng onder elkaar.
- Kruid af met peper, zout en basilicum.
- Serveer met stukjes mozzarella.