Tagliatelle met gehakt in een romige tomatensaus

  • cooking icon 20 minuten
Soubry_Spelt_K_Tagliatelli_Nidi_375g_DISH_02

Ingrediënten

Recept voor 3 personen

  • 375 g

  • 450 g

    kippengehakt

  • 4 dl

    tomatensaus ‘arrabiata’  

  • 250 g

    mozzarella

  • 250 ml

    room

  • 1

    groene paprika 

  • 1

    ui

  • 3

    takjes verse basilicum 

5410028150857_Tagliatelli_Nidi_375g[1]

Spelt Tagliatelli Nidi

Tagliatelli Nidi op basis van 100% speltgraan. Soubry Spelt Tagliatelli Nidi wordt gemaakt op basis van 100% speltgraan. Door de selectie van hoogkwalitatieve grondstoffen biedt Soubry u al het goede van spelt in deze unieke pasta. Spelt Tagliatelli Nidi in de vorm van nestjes van 30g kunnen gemakkelijk geportioneerd worden en kan eindeloos gecombineerd worden met vis, vlees, schaaldieren of groenten. Aarzel dus niet om het te proberen! Smakelijk!

Bereiding

  1. Kook de pasta.
  2. Versnipper de ui en snijd de paprika in blokjes.
  3. Hak het basilicum fijn.
  4. Roerbak de ui en paprika in olijfolie.
  5. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  6. Overgiet het geheel met de tomatensaus en room. 
  7. Voeg dan de pasta toe en meng onder elkaar.
  8. Kruid af met peper, zout en basilicum.
  9. Serveer met stukjes mozzarella.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie