Macaroni met pesto van walnoot en ricotta
- 20 minuten
Recept in samenwerking met
Cook 'n' RollIngrediënten
Recept voor 3 personen
-
375 g
-
25 g
Parmezaan kaas
-
20 ml
olijfolie
-
25 g
ricotta kaas
-
1 e.l.
citroensap
-
3
takjes bieslook
-
30 g
walnoten (plus 2-3 voor decoratie)
-
Zout en gemalen peper
Anco Professional Kookbestendig Macaroni gesneden
Bereiding
- Breek de Parmezaan in blokjes en mix tot kleine balletjes.
- Voeg de noten toe en mix verder.
- Voeg de olijfolie beetje bij beetje toe en mix tot je een dikke pesto verkrijgt.
- Voeg de ricotta en citroen sap toe en meng goed (of mix voorzichtig). Voeg zout toe indien nodig (naar smaak).
- Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking. Neem aan het einde een kopje kookwater en zet opzij.
- Doe de pesto in een kom. Voeg 3-4 eetlepels kookwater toe en meng tot een romige massa. Breng royaal op smaak met peper.
- Meng de pasta met de verdunde pesto. Serveer de pasta afgewerkt met walnoot en bieslook.