Risotto van horentjes

  • cooking icon 15 minuten
HOORNTJES-RECEPT_00002

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 2

    sjalotten

  • 2

    teentjes knoflook

  • 2 e.l.

    olijfolie

  • 200 g

    champignons

  • 4

    plakjes ham

  • 2

    blokjes vleesbouillon

  • 2 e.l.

    kaas type St-Môret

  • Water

  • Verse rozemarijn

  • Peper en zout

9639EU_5410028096384_ANCO-PROF_STANDARD_HORENTJES_C1N1

Anco Professional Standard Horentjes

Anco Professional Standard Horentjes hebben een kleine vorm en zijn hol, maar dit maakt het net zo leuk deze in de mond te smaken. Deze variant is geschikt voor koude salades en bij boter. Zelfs desserten kunnen worden gemaakt op een creatieve manier met horentjes. Anco Professional Standard Horentjes is een kwaliteitsvolle pasta van 100% durum tarwe voor wie het kookproces volledig kan opvolgen.
ANCO-KOOKBESTENDIG-folie-780x460-HORENTJES-render03

Anco Professional Kookbestendig Horentjes

Anco Professional Kookbestendig Horentjes hebben een kleine vorm en zijn hol, maar dit maakt het net zo leuk deze in de mond te smaken. Deze variant is geschikt voor koude salades en bij boter. Zelfs desserten kunnen worden gemaakt op een creatieve manier met horentjes. Kookbestendige pasta is versterkt met kippenei eiwit waardoor ze extra kookbestendig zijn en een hoog rendement halen met behoud van beet. Dit geldt wanneer de kookpot wat te lang op het vuur blijft staan, of wanneer je de pasta opnieuw opwarmt (ontkoppeld koken), of wanneer je de pasta met saus mengt en in het buffet plaatst. Anco Professional kookbestendige pasta is mooi ambergeel van kleur en kleeft niet.

Bereiding

  1. Hak de knoflook, sjalot en champignons fijn.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook, sjalot en champignons glazig.
  3. Voeg de horentjes en bouillonblokjes toe en dek af met water.
  4. Voeg indien nodig beetje bij beetje water toe.
  5. Voeg de plakjes ham en kaas toe wanneer al het water is opgenomen en de pasta al dente is.
  6. Kruid af met peper en zout en serveer met de rozemarijn.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie