Spirelli met spinazie feta en kurkuma
-
25 minuten
![SPIRELLI-RECEPT_00023](https://www.soubry.be/storage/files/9a1f93be-221d-45b6-8ff6-fa099741e3f3/inline_large__spirelli-recept-00023.webp)
Recept in samenwerking met
As Cooked by GingerIngrediënten
Recept voor 4 personen
-
375 g
-
600 g
verse spinazie
-
2
paprika's (in blokjes)
-
2 t.l.
kurkuma
-
400 g
feta
-
Olijfolie
-
40
kerstomaten (gehalveerd)
-
currypoeder
-
paprikapoeder
-
gedroogde bieslook
-
peper en zout
![inline__anco-kookbestendig-folie-780x460-trivelli-render03](https://www.soubry.be/storage/files/d879c38e-f5b0-4cad-91c1-8abbf48fb206/product_card_inline-anco-kookbestendig-folie-780x460-trivelli-render03.webp)
Anco Professional Kookbestendig Trivelli
Bereiding
- Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
- Verhit de olijfolie in een wokpan en stoof de paprika ongeveer 7 minuten aan met een ruime hoeveelheid gedroogde bieslook.
- Voeg de kerstomaten toe en kruid stevig met peper, een beetje zout, curry en paprikapoeder.
- Verbrokkel de feta (houd nog wat apart voor de afwerking) en meng onder de groentjes.
- Voeg de kurkuma en spinazie toe en laat slinken.
- Giet de pasta af, voeg toe, meng alles onder elkaar en laat nog enkele minuten intrekken.
- Werk af met nog een restje van de feta.