Spirelli met spinazie feta en kurkuma

  • cooking icon 25 minuten
SPIRELLI-RECEPT_00023

Recept in samenwerking met

As Cooked by Ginger

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 600 g

    verse spinazie

  • 2

    paprika's (in blokjes)

  • 2 t.l.

    kurkuma

  • 400 g

    feta

  • Olijfolie

  • 40

    kerstomaten (gehalveerd)

  • currypoeder

  • paprikapoeder

  • gedroogde bieslook

  • peper en zout

inline__anco-kookbestendig-folie-780x460-trivelli-render03

Anco Professional Kookbestendig Trivelli

Anco Professional Kookbestendig Trivelli is een van de basis referenties in het korte deegwaren segment. Heeft een leuke en speelse vorm, voelt verrassend in de mond en houdt goed sauzen vast. Kan zowel warm als koud worden gegeten, en is heel populair bij koude pasta salades en kip. Kookbestendige pasta is versterkt met kippenei eiwit waardoor ze extra kookbestendig zijn en een hoog rendement halen met behoud van beet. Dit geldt wanneer de kookpot wat te lang op het vuur blijft staan, of wanneer je de pasta opnieuw opwarmt (ontkoppeld koken), of wanneer je de pasta met saus mengt en in het buffet plaatst. Anco Professional kookbestendige pasta is mooi ambergeel van kleur en kleeft niet.

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een wokpan en stoof de paprika ongeveer 7 minuten aan met een ruime hoeveelheid gedroogde bieslook.
  3. Voeg de kerstomaten toe en kruid stevig met peper, een beetje zout, curry en paprikapoeder.
  4. Verbrokkel de feta (houd nog wat apart voor de afwerking) en meng onder de groentjes.
  5. Voeg de kurkuma en spinazie toe en laat slinken.
  6. Giet de pasta af, voeg toe, meng alles onder elkaar en laat nog enkele minuten intrekken.
  7. Werk af met nog een restje van de feta.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie