Chakchouka

  • cooking icon 20 minuten
TORSELLI-RECEPT_00012

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 1

    ui

  • 5

    eieren

  • basilicum

  • olijfolie

  • 1

    blik gepelde tomaten

Torselli

Torselli

Soubry torselli is kort, hol en heeft de vorm van een lang uitgerekte spiraal. Wil je eens een lekkere kreeft, krab of om het even welke maritieme mix klaarmaken, serveer er eens Soubry torselli bij. Je kan het ook wat makkelijker zoeken en kiezen voor Soubry torselli met wat spekblokjes en champignons, altijd lekker!

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig.
  3. Voeg de tomatensaus en gehakte basilicum toe.
  4. Giet de pasta af en spoel onder koud water om het koken te stoppen en voeg hem toe aan de saus.
  5. Breek de eieren over de pasta en kook zachtjes.
  6. Serveer met veel basilicum om smaak te geven.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie