Pasta met paprikasaus, gestampte pistachenootjes en Grana Padano.
-
10 minuten
![IMG_20190928_181456](https://www.soubry.be/storage/files/1404596a-f5ed-4e4f-bae6-ca5f32aa8130/inline_large__img-20190928-181456.webp)
Recept in samenwerking met
Mama van vijfIngrediënten
Recept voor 4 personen
-
300 g
-
1
ui
-
2 e.l.
wittewijnazijn
-
2
gele paparika's
-
20 g
pistachenootjes (of andere nootjes zijn)
-
30 g
Grana Padano
-
olijfolie
-
peper en zout
![Spirelli](https://www.soubry.be/storage/files/b33865d3-b0d7-4d85-9641-b0eaee6fbb42/product_card_spirelli.webp)
Spirelli
Bereiding
- Snij de uien en fruit ze met de olijfolie, de azijn en doe wat zeezout in een pan.
- Snij de paprika in reepjes en bak ze in een pan.
- Stamp de pistachenootjes fijn in een vijzel.
- Kook de pasta Al Dente volgens de instructies op de verpakking.
- Meng de gemalen kaas met de paprikareepjes en de fijngestampte pistachenootjes en kruid met peper en zout.
- Meng alles door elkaar.