Pasta met paprikasaus, gestampte pistachenootjes en Grana Padano.

  • cooking icon 10 minuten
IMG_20190928_181456

Recept in samenwerking met

Mama van vijf

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 300 g

  • 1

    ui

  • 2 e.l.

    wittewijnazijn

  • 2

    gele paparika's

  • 20 g

    pistachenootjes (of andere nootjes zijn)

  • 30 g

    Grana Padano

  • olijfolie

  • peper en zout

Spirelli

Spirelli

Frivole pasta in de vorm van een spiraal. Hij is iets groter dan zijn voorganger, waardoor hij nog beter tot zijn recht komt in alle gerechten. Probeer eens een Hawaïaanse pasta salade van Soubry spirelli, kip en ananas en verras je gezelschap.

Bereiding

  1. Snij de uien en fruit ze met de olijfolie, de azijn en doe wat zeezout in een pan.
  2. Snij de paprika in reepjes en bak ze in een pan.
  3. Stamp de pistachenootjes fijn in een vijzel.
  4. Kook de pasta Al Dente volgens de instructies op de verpakking.
  5. Meng de gemalen kaas met de paprikareepjes en de fijngestampte pistachenootjes en kruid met peper en zout.
  6. Meng alles door elkaar.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie