Spirelli met spinazie feta en kurkuma

  • cooking icon 25 minuten
SPIRELLI-RECEPT_00023

Recept in samenwerking met

As Cooked by Ginger

Ingrediënten

Recept voor 4 personen

  • 375 g

  • 600 g

    verse spinazie

  • 2

    paprika's (in blokjes)

  • 2 t.l.

    kurkuma

  • 400 g

    feta

  • Olijfolie

  • 40

    kerstomaten (gehalveerd)

  • currypoeder

  • paprikapoeder

  • gedroogde bieslook

  • peper en zout

Spirelli

Spirelli

Frivole pasta in de vorm van een spiraal. Hij is iets groter dan zijn voorganger, waardoor hij nog beter tot zijn recht komt in alle gerechten. Probeer eens een Hawaïaanse pasta salade van Soubry spirelli, kip en ananas en verras je gezelschap.

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een wokpan en stoof de paprika ongeveer 7 minuten aan met een ruime hoeveelheid gedroogde bieslook.
  3. Voeg de kerstomaten toe en kruid stevig met peper, een beetje zout, curry en paprikapoeder.
  4. Verbrokkel de feta (houd nog wat apart voor de afwerking) en meng onder de groentjes.
  5. Voeg de kurkuma en spinazie toe en laat slinken.
  6. Giet de pasta af, voeg toe, meng alles onder elkaar en laat nog enkele minuten intrekken.
  7. Werk af met nog een restje van de feta.

De beste manier om pasta te koken met Soubry

Gerelateerde recepten

Bekijk alle recepten

Schrijf je in voor meer pasta-inspiratie